het werkt:

Het een doen, het ander niet laten. Soms is slim kiezen heel makkelijk…
Als je het een beetje slim aanpakt kun je veel meer dan je dacht. Hier zijn drie slimme keuzes:
  • Maak gebruik van open source software zoals Mediawiki voor kennissystemen en WordPress voor websites. Die open source pakketten zijn niet alleen gratis, maar ook heel erg goed + gebruikersvriendelijk & veelzijdig. Open source pakketten worden in talloze bedrijven en organisaties ingezet. Daardoor zijn er ook heel veel bedrijven en bedrijfjes die kunnen helpen om het pakket te onderhouden of aan te passen. Dat maakt de keuze voor open source echt toekomst-proof.
  • een goede mobiele app is een visitekaartje dat niet eindigt als een nat propje in de wasmachine van de klant. Zorg er voor dat je klant echt iets heeft aan je app en hij denkt elke dag aan je. Daar kan iets moois uit groeien.
  • Het meeste en het moeilijkste werk doe ik niet zelf. Dat doen ontzettend kundige + hardwerkende & aardige programmeurs over heel de wereld (off shore in India, Zuid Amerika of near shore in Polen, Rusland, KroatiĆ«). Vaak werk ik als intermediair tussen de klant in Nederland en deze goede en goedkope professionals. Als je het zelf wil proberen, wijs ik je graag de weg op de boeiende internationale marktplaats voor ict talent.
Door deze drie slimme keuzes zorgen we samen voor digitale communicatie die werkt.

Written by

WordPress Image Lightbox Plugin